Het Resultaat

   

Wat onze cliënten zeggen?

Bent u benieuwd naar wat onze cliënten zeggen over ArbeidsletselAdvocaten? Hieronder vindt u enkele referenties. Sommige namen en/of foto's in dit overzicht zijn onherkenbaar gemaakt om de privacy van onze cliënt te waarborgen. Hun verhaal daarentegen is zeker écht. Wilt u ons ook uw verhaal vertellen?

 • Begin januari 2011 werd ik op een voorrangsrotonde van mijn fiets gereden door een automobilist. Ik kwam hard ten val. De bestuurder heeft gegevens uitgewisseld en ik ben zelf naar huis gefietst. Toch maar langs de Eerste Hulp: niets gebroken, zware hersenschudding en gekneusde heup en ribben. Het leek mee te vallen. Zou wel over gaan. Maar de klachten bleven, na diverse therapieën en behandelingen bleek dat ik niet meer kon werken.
  Ik ben erg tevreden over de hulp en steun van mevrouw Karin Simons. Zij heeft er, ondanks de moeizame contacten met de wederpartij, voor gezorgd dat er na 7 jaar een schade afwikkeling is gekomen!

  Mw. Monteiro-van der Hout geschreven op 1 februari 2018
 • Mevrouw W.C.E. (Karin) Simons heeft als letselschade advocaat ons 7 jaar op zeer professionele manier begeleid, geadviseerd en bijgestaan in de afhandeling van een verkeersongevalszaak.
  We hadden het niet beter kunnen treffen!

  Mevrouw J.G. Simmelink-Vreeman geschreven op 1 februari 2018
 • In 2006 ben ik lelijk ten val gekomen tijdens werkzaamheden op de werkvloer van een betonproducten producent.
  Hierbij heb ik zoveel knieletsel opgelopen dat ik inmiddels 14 maal geopereerd ben en uiteindelijk volledig arbeidsongeschikt ben geraakt. Via Arbeidsletsel Advocaten en met name de enorme en niet af laten wetende inzet van de Heer Kamp, ben ik in januari 20017 schadeloos gesteld.
  Bedankt voor de goede hulp het was een lange weg maar zeer zeker de moeite waard.

  R.v.B. geschreven op 2 augustus 2017
 • In 2011 kreeg ik een ongeval in een fysiopraktijk. Ik zit in een rolstoel en ben daardoor afhankelijk van mijn armen. Door het ongeval zijn mijn beide armen door gewichten naar achteren getrokken waardoor mijn schouders, spieren en pezen deels gescheurd en beschadigd zijn. Mijn schouders zijn zodanig geblesseerd dat ik me niet meer kan verzorgen en kleden. Hiervoor ben ik afhankelijk van mijn man en anderen. Via ArbeidsletselAdvocaten is een smartengeld bedrag en een schadevergoeding geëist bij de veroorzaker van de schade.
   
  Mw. mr. Karin Simons heeft het hele proces gestuurd en mijn belang in deze verdedigd. Na veel gesprekken, lang wachten en met doorzetting van, is het mw. Simons gelukt om mij grotendeels schadeloos te stellen voor de toekomst.
   
  Mw. Simons bedankt voor alle steun!

  mevr. H. de Hoog - de Hoog geschreven op 1 maart 2017
 • In augustus 2015 is mij een arbeidsongeval overkomen, als gevolg hiervan heb ik letsel opgelopen. Ik ben in contact gekomen met Arbeidsletsel Advocaten. Ik ben zeer tevreden over de behandeling van mijn letselschade zaak. Het contact verliep prima en al mijn vragen werden keuris netjes beantwoord kortom alles ging naar wens.

  M. van den Berg geschreven op 25 januari 2017
 • In 2012 heb ik een whiplash opgelopen na een auto ongeluk. Ik heb toen meteen mijn rechtsbijstandsverzekering ingeschakeld. Dit traject verliep zeer moeizaam omdat de tegenpartij niet mee wilde werken. Uiteindelijk kreeg ik een eind bedrag van €15.000 aangeboden. Zelf vond ik dit aan de lage kant maar door mijn belangenbehartiger werd me gezegd dit maar te accepteren omdat er niet meer in zou zitten. Hierop heb ik Arbeidsletsel Advocaten ingeschakeld en zij hebben mijn zaak toen overgenomen. Het heeft toen nog een hele tijd geduurd voordat de tegenpartij met een redelijker bod kwam. Maar het uiteindelijke eindbedrag was meer dan het dubbele van het eindbod bij rechtsbijstand. Ik had een zeer goed gevoel bij Mr. Karin Simons en voelde me ook eerlijk behandeld door haar. Ik ben erg blij dat ik de overstap naar ArbeidsletselAdvocaten heb gemaakt! Bedankt voor alle hulp!

  mevr. N. Verstappen geschreven op 2 maart 2016
 • In 2010 ben ik betrokken geweest bij een ernstig verkeersongeval met een scooter en vrachtwagen. Dat het met mijn letsel goed zou komen waren ze niet zeker van nadat er meerdere onderzoeken werden gedaan. Ook werd mij gezegd dat het een hele lange sleur zou gaan worden met de verzekering van de tegenpartij en dat ik er verstandig aan zou doen een goede advocaat in acht te nemen. Zo ben ik uitgekomen bij ArbeidsletselAdvocaten. Hier ben ik heel goed geholpen. Ik werd continu op de hoogte gehouden over de reacties van de tegenpartij en de onderhandelingen over een regeling werden zeer serieus gevoerd. Dankzij Arbeidsletseladvocaten is het tot een goed einde gekomen. Ik ben uiterst tevreden over hoe het is gegaan en zou iedereen aanraden om hier heen te gaan.

  dhr. Rob de Kort geschreven op 5 januari 2016
 • In 2009 raakte ik na een bedrijfsgeval fysiek ongeschikt voor mijn eigen werk als verpleegkundige. Het ziekenhuis waarin het ongeval gebeurde was aansprakelijk. Ik kreeg een functie waarbij ik minder salaris verdiende. Door het ongeval kon ik ook thuis een aantal taken niet goed meer doen. Hans Kamp heeft mij ontzettend goed geholpen bij de 3 jaar durende procedure met de verzekering. Hij heeft bereikt dat ik financieel volledig schadeloos ben gesteld en ook nog een aardig bedrag aan smartengeld heb gekregen. Gedurende de procedure kreeg ik regelmatig de laatste stand van zaken teruggekoppeld en kon ik met vragen altijd bij hem terecht. Ik heb zijn transparante werkwijze en zijn persoonlijke benadering erg gewaardeerd. Ik zou iedereen met letselschade Arbeidsletsel Advocaten aanbevelen.

  dhr. H.R.M.D. geschreven op 18 december 2015
 • De heer K.S. was in 2009 slachtoffer van een triest ongeval. Hij hielp in zijn vrije tijd af en toen mee in de keuken van een restaurant van een vriend. Op een dag vloog een frituurpan in brand. Tijdens het blussen door de heer S., explodeerde de pan waardoor een grote hoeveelheid hete olie over zijn lichaam terecht kwam en hij ernstige brandwonden opliep. Door het inschakelen van de arbeidsinspectie kon worden aangetoond dat de veiligheid in de keuken tekort schoot, waarna de verzekeraar van het restaurant aansprakelijkheid erkende. Uiteindelijk is een schadevergoeding van € 280.000. uitgekeerd.

  mr. Hans Kamp geschreven op 14 december 2015
 • Mevrouw Willems heeft een whiplash opgelopen als gevolg van een aanrijding. Zij schakelt haar rechtsbijstands-verzekeraar in. Na anderhalf jaar wil de tegenpartij de zaak afkopen en na onderhandelingen stelt zij voor € 15.000,00 te betalen. Mevrouw Willems schakelt ons in, en de schade blijkt vele malen groter te zijn. Onder andere met omscholing, langdurige re-integratie en huishoudelijke hulp wordt nu wel rekening gehouden. Dat levert een behoorlijk veel hogere vergoeding van € 50.000,00 op!

  mr. Karin Simons geschreven op 14 december 2015

direct GRATIS ADVIES of een second opinion van onze advocaten?
Bel: 0800 - 220 22 00