Het Resultaat

   

Wat onze cliënten zeggen?

Bent u benieuwd naar wat onze cliënten zeggen over ArbeidsletselAdvocaten? Hieronder vindt u enkele referenties. Sommige namen en/of foto's in dit overzicht zijn onherkenbaar gemaakt om de privacy van onze cliënt te waarborgen. Hun verhaal daarentegen is zeker écht. Wilt u ons ook uw verhaal vertellen?

 • Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

  Mw. de Bruijn-Huisman geschreven op 24 oktober 2019
  4,5 van 5
 • Hoi mijn naam is Angela Thomassen. In januari heb ik een auto ongeluk gehad. Plotseling kon ik veel dingen niet meer zelf, was ik afhankelijk van andere en had ik veel pijn. Karin Simons heeft me geholpen om alles weer op de rit te krijgen en ze heeft ervoor gezorgd dat alles weer op zijn pootjes terecht kwam! Ik kan haar alleen maar aanbevelen. Zeer proffesioneel en oog voor detail.

  Mw. Thomassen geschreven op 31 januari 2019
  5 van 5
 • Om 10:00 uur in de ochtend van 01-09-2011 viel een steiger, waar ik op stond te werken. Mijn enkel kwam terecht tussen de X- gedeelte, toen ik de op grond smakte, met geheel steiger gewicht, op mijn linker enkel. Een zeer pijnlijke ervaring, die mijn enkel, volledig verbrijzelde en versplinterd. Ik kan nu weer lopen en mijn leven op pakken. Maar zal helaas nooit de oude zijn.
   
  Nu pas, worden mijn zaak afgerond, en er is veel gebeurd, waarbij ik vrezen dat hier, niet genoeg ruimte is, om alles uitgebreid mee te delen. Wat ik wel willen zeggen, is dat er geen betere Arbeidsletsel advocaat bestaat, dan Hans Kamp en zijn team, bij Arbeidsletseladvocaten. Zeer professioneel, uitmuntend en gegarandeerd helpen zij, een zaak tot de beste conclusie te komen. Dankzij een fatsoenlijke eindregeling, kan ik voor mezelf starten als ondernemer. Ik heb het getroffen en  zo erg dankbaar.

  dhr. J. W. Kroeze geschreven op 24 mei 2018
  5 van 5
 • Januari 2013 heb ik een heftig ongeluk gehad op mijn werk. Mijn klachten bleven en werden op sommige vlakken alleen maar erger, waardoor ik uiteindelijk intern ben opgenomen omdat ik niet meer thuis kon en mocht zijn. Mijn werkgever wilde geen kant op dus ben ik bij meneer Kamp terecht gekomen. Nu na 5 jaar hebben we de zaak positief afgesloten. Met veel dank aan meneer Kamp, hij verstaat zijn vak erg goed, zeer professioneel maar ook erg persoonlijk en open. Meneer kamp heeft alles op alles gezet om ons te helpen! Ik hoop niet dat ooit iemand in mijn omgeving een advocaat nodig heeft maar anders verwijs ik ze meteen naar dit goed advocaten bureau!

  Mw. Jansen-Dierckx geschreven op 25 april 2018
  5 van 5
 • Op 3 September 2015 ben ik betrokken geraakt bij een verkeersongeval.
  Ik ben ontzettend goed bijgestaan door mijn advocaat H.p.a.j. Kamp, in mijn letselschadezaak.
  Meneer Kamp gaf mij altijd duidelijk advies,
  En ik werd ook altijd vriendelijk te woord gestaan door het bedrijf.

  Kortom: een aanrader!

  Mw. van Loon geschreven op 25 april 2018
  4 van 5
 • Begin januari 2011 werd ik op een voorrangsrotonde van mijn fiets gereden door een automobilist. Ik kwam hard ten val. De bestuurder heeft gegevens uitgewisseld en ik ben zelf naar huis gefietst. Toch maar langs de Eerste Hulp: niets gebroken, zware hersenschudding en gekneusde heup en ribben. Het leek mee te vallen. Zou wel over gaan. Maar de klachten bleven, na diverse therapieën en behandelingen bleek dat ik niet meer kon werken.
  Ik ben erg tevreden over de hulp en steun van mevrouw Karin Simons. Zij heeft er, ondanks de moeizame contacten met de wederpartij, voor gezorgd dat er na 7 jaar een schade afwikkeling is gekomen!

  Mw. Monteiro-van der Hout geschreven op 1 februari 2018
  4 van 5
 • Mevrouw W.C.E. (Karin) Simons heeft als letselschade advocaat ons 7 jaar op zeer professionele manier begeleid, geadviseerd en bijgestaan in de afhandeling van een verkeersongevalszaak.
  We hadden het niet beter kunnen treffen!

  mevr. J.G. Simmelink-Vreeman geschreven op 1 februari 2018
  4 van 5
 • In 2006 ben ik lelijk ten val gekomen tijdens werkzaamheden op de werkvloer van een betonproducten producent.
  Hierbij heb ik zoveel knieletsel opgelopen dat ik inmiddels 14 maal geopereerd ben en uiteindelijk volledig arbeidsongeschikt ben geraakt. Via Arbeidsletsel Advocaten en met name de enorme en niet af laten wetende inzet van de Heer Kamp, ben ik in januari 20017 schadeloos gesteld.
  Bedankt voor de goede hulp het was een lange weg maar zeer zeker de moeite waard.

  R.v.B. geschreven op 2 augustus 2017
  4 van 5
 • In 2011 kreeg ik een ongeval in een fysiopraktijk. Ik zit in een rolstoel en ben daardoor afhankelijk van mijn armen. Door het ongeval zijn mijn beide armen door gewichten naar achteren getrokken waardoor mijn schouders, spieren en pezen deels gescheurd en beschadigd zijn. Mijn schouders zijn zodanig geblesseerd dat ik me niet meer kan verzorgen en kleden. Hiervoor ben ik afhankelijk van mijn man en anderen. Via ArbeidsletselAdvocaten is een smartengeld bedrag en een schadevergoeding geëist bij de veroorzaker van de schade.
   
  Mw. mr. Karin Simons heeft het hele proces gestuurd en mijn belang in deze verdedigd. Na veel gesprekken, lang wachten en met doorzetting van, is het mw. Simons gelukt om mij grotendeels schadeloos te stellen voor de toekomst.
   
  Mw. Simons bedankt voor alle steun!

  mevr. H. de Hoog - de Hoog geschreven op 1 maart 2017
  4,5 van 5
 • In augustus 2015 is mij een arbeidsongeval overkomen, als gevolg hiervan heb ik letsel opgelopen. Ik ben in contact gekomen met Arbeidsletsel Advocaten. Ik ben zeer tevreden over de behandeling van mijn letselschade zaak. Het contact verliep prima en al mijn vragen werden keuris netjes beantwoord kortom alles ging naar wens.

  M. van den Berg geschreven op 25 januari 2017
  4 van 5

direct GRATIS ADVIES of een second opinion van onze advocaten?
Bel: 0800 - 220 22 00