Het Resultaat

   

Wat onze cliënten zeggen?

Bent u benieuwd naar wat onze cliënten zeggen over ArbeidsletselAdvocaten? Hieronder vindt u enkele referenties. Sommige namen en/of foto's in dit overzicht zijn onherkenbaar gemaakt om de privacy van onze cliënt te waarborgen. Hun verhaal daarentegen is zeker écht. Wilt u ons ook uw verhaal vertellen?

 • Mijn ervaring met Karin Simons is heel goed geweest. Zij heeft uitstekend werk gedaan in mijn letselschadezaak. Er is altijd naar mijn behoeftes gehandeld en daar ben ik ontzettend blij mee.

  Mustafa geschreven op 14 september 2021
  4 van 5
 • Hans heeft me uitstekend geholpen nadat ik op mijn werk een zware hersenschudding opliep.
  Het is een harde strijd geweest om de werkgever zijn (overduidelijke) aansprakelijkheid te laten erkennen en om een realistische schadevergoeding te krijgen. Bovendien heeft Hans gezorgd dat mijn rechtsbijstandsverzekering de verzekerde juridische kosten dekte want daar probeerden ze op allerlei manieren onderuit te komen…
  Hans heeft me gedurende dit hele proces steeds duidelijk uitgelegd wat mijn mogelijkheden waren. Hij hielp mij goed om de schade in kaart te brengen. ‘Mijn zaak’ behartigde hij erg deskundig en geduldig maar zeer vasthoudend. Hij heeft mij tijdens dit vervelende proces een hoop stress bespaard en een realistische schadevergoeding bedongen waar ik erg tevreden over ben.

  dhr. N.B. geschreven op 23 december 2020
  4,5 van 5
 • Ik heb in november 2014 een fiets ongeluk gehad waar ik letsel opliep. Mij werd aangeraden om een letselschade advocaat in te schakelen en kwam terecht bij Hans Kamp van Arbeidsletsel Advocaten. Wat die man voor mij betekend heeft is met geen pen te beschrijven. Ik zag door de bomen het bos niet meer, maar hans stelde me gerust. 
  Ik heb in die 6 jaar vaak contact met Hans gehad en om het gewoon eerlijk te zeggen hij hield me op de been.  Ik ben op een zeer professionele manier behandeld door Hans Kamp, waar ik hem voor de rest van mijn leven heel erg dankbaar voor ben. 

  Alles is nu netjes en correct afgehandeld waar ik heel blij mee ben. 
  Mocht er iemand ooit een letselschade advocaat nodig hebben, raad ik iedereen aan om in contact te komen met Hans Kamp.

   

  Dhr. Peter K. geschreven op 8 december 2020
  5 van 5
 • Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Arbeidsletsel Advocaten onze zaak heeft afgehandeld. Niet alleen dat vlot de juiste dingen werden gedaan maar ook omdat de informatie die wij gaande het proces kregen prima in orde was. Mijn man en ik willen jullie kantoor graag een 9 geven!

  Mw. de Bruijn-Huisman geschreven op 24 oktober 2019
  4,5 van 5
 • Hoi mijn naam is Angela Thomassen. In januari heb ik een auto ongeluk gehad. Plotseling kon ik veel dingen niet meer zelf, was ik afhankelijk van andere en had ik veel pijn. Karin Simons heeft me geholpen om alles weer op de rit te krijgen en ze heeft ervoor gezorgd dat alles weer op zijn pootjes terecht kwam! Ik kan haar alleen maar aanbevelen. Zeer proffesioneel en oog voor detail.

  Mw. Thomassen geschreven op 31 januari 2019
  5 van 5
 • Om 10:00 uur in de ochtend van 01-09-2011 viel een steiger, waar ik op stond te werken. Mijn enkel kwam terecht tussen de X- gedeelte, toen ik de op grond smakte, met geheel steiger gewicht, op mijn linker enkel. Een zeer pijnlijke ervaring, die mijn enkel, volledig verbrijzelde en versplinterd. Ik kan nu weer lopen en mijn leven op pakken. Maar zal helaas nooit de oude zijn.
   
  Nu pas, worden mijn zaak afgerond, en er is veel gebeurd, waarbij ik vrezen dat hier, niet genoeg ruimte is, om alles uitgebreid mee te delen. Wat ik wel willen zeggen, is dat er geen betere Arbeidsletsel advocaat bestaat, dan Hans Kamp en zijn team, bij Arbeidsletseladvocaten. Zeer professioneel, uitmuntend en gegarandeerd helpen zij, een zaak tot de beste conclusie te komen. Dankzij een fatsoenlijke eindregeling, kan ik voor mezelf starten als ondernemer. Ik heb het getroffen en  zo erg dankbaar.

  dhr. J. W. Kroeze geschreven op 24 mei 2018
  5 van 5
 • Januari 2013 heb ik een heftig ongeluk gehad op mijn werk. Mijn klachten bleven en werden op sommige vlakken alleen maar erger, waardoor ik uiteindelijk intern ben opgenomen omdat ik niet meer thuis kon en mocht zijn. Mijn werkgever wilde geen kant op dus ben ik bij meneer Kamp terecht gekomen. Nu na 5 jaar hebben we de zaak positief afgesloten. Met veel dank aan meneer Kamp, hij verstaat zijn vak erg goed, zeer professioneel maar ook erg persoonlijk en open. Meneer kamp heeft alles op alles gezet om ons te helpen! Ik hoop niet dat ooit iemand in mijn omgeving een advocaat nodig heeft maar anders verwijs ik ze meteen naar dit goed advocaten bureau!

  Mw. Jansen-Dierckx geschreven op 25 april 2018
  5 van 5
 • Op 3 September 2015 ben ik betrokken geraakt bij een verkeersongeval.
  Ik ben ontzettend goed bijgestaan door mijn advocaat H.p.a.j. Kamp, in mijn letselschadezaak.
  Meneer Kamp gaf mij altijd duidelijk advies,
  En ik werd ook altijd vriendelijk te woord gestaan door het bedrijf.

  Kortom: een aanrader!

  Mw. van Loon geschreven op 25 april 2018
  4 van 5
 • Begin januari 2011 werd ik op een voorrangsrotonde van mijn fiets gereden door een automobilist. Ik kwam hard ten val. De bestuurder heeft gegevens uitgewisseld en ik ben zelf naar huis gefietst. Toch maar langs de Eerste Hulp: niets gebroken, zware hersenschudding en gekneusde heup en ribben. Het leek mee te vallen. Zou wel over gaan. Maar de klachten bleven, na diverse therapieën en behandelingen bleek dat ik niet meer kon werken.
  Ik ben erg tevreden over de hulp en steun van mevrouw Karin Simons. Zij heeft er, ondanks de moeizame contacten met de wederpartij, voor gezorgd dat er na 7 jaar een schade afwikkeling is gekomen!

  Mw. Monteiro-van der Hout geschreven op 1 februari 2018
  4 van 5
 • Mevrouw W.C.E. (Karin) Simons heeft als letselschade advocaat ons 7 jaar op zeer professionele manier begeleid, geadviseerd en bijgestaan in de afhandeling van een verkeersongevalszaak.
  We hadden het niet beter kunnen treffen!

  mevr. J.G. Simmelink-Vreeman geschreven op 1 februari 2018
  4 van 5

direct GRATIS ADVIES of een second opinion van onze advocaten?
Bel: 0800 - 220 22 00