Letsel en letselschade

     

Ieder verhaal is anders

Iedereen kan slachtoffer worden van arbeidsletsel. Of u nu werknemer, ambtenaar, uitzendkracht, gepensioneerd, leerling, student, klant of zelfstandige bent. 

Wij snappen echter als geen ander dat achter uw letsel en letselschade een uniek verhaal zit. Hoe, waardoor of waarom het ongeval kon gebeuren is telkens anders. Het letsel dat u heeft opgelopen, uw arbeidsongeschiktheid, de schade die u lijdt en de gevolgen voor uw omgeving, zijn uiterst persoonlijk. 

Wij spreken daarom ook liever niet over een letselschadezaak of een dossier, maar eerder over u als mens en wat het letsel voor u betekent. Op die manier gaan we met u om. Om u toch enig idee te geven over de mogelijke typen ongevallen waar mensen slachtoffer van worden, vindt u hiernaast enkele voorbeelden. En om duidelijk te maken dat iedereen slachtoffer kan worden, schetsen wij hiernaast enkele bijzondere slachtoffers. 

Maar ieder letsel en letselschade is anders. Uw verhaal is uniek. Vertel ons daarom uw verhaal, vrijblijvend, en zonder enige verplichting. Wij bieden u ons luisterend oor. 

Lees meer over hoe wij u verder helpen

direct GRATIS ADVIES of een second opinion van onze advocaten?
Bel: 0800 - 220 22 00