Letsel en letselschade

     

Ondernemer en letselschade

Als zelfstandig ondernemer bent u extra kwetsbaar. Wanneer u letselschade oploopt kan dat grote gevolgen hebben voor de continuïteit van uw bedrijf. Het werk blijft liggen, de kosten lopen door en uw klanten moeten wachten. Of u nu directeur-grootaandeelhouder van uw B.V. bent, vennoot van een (vennootschap onder) firma of bijvoorbeeld ZZP-er

Het zal misschien noodzakelijk zijn dat u (tijdelijk) een vervangende kracht inschakelt om uw werkzaamheden over te nemen. De loonkosten hiervan kunnen worden geclaimd bij de aansprakelijke partij. Maar ook wanneer de lopende zaken worden waargenomen door familie of vrienden, heeft u aanspraak op vergoeding van deze werkzaamheden. 

Wanneer uw uitval leidt tot financiële schade in uw bedrijf en/of uw inkomen, dient uw inkomensachteruitgang op zowel korte als lange termijn vergoed te worden! ArbeidsletselAdvocaten begroot deze financiële schade en kan daarvoor een beroep doen op een bedrijfseconoom of ander financieel deskundige uit ons netwerk. Wij willen een zo goed mogelijk beeld krijgen van de mogelijkheden van uw onderneming indien het ongeval niet was gebeurd. Zo streven wij naar een optimale vergoeding van uw gemiste inkomsten nu en in de toekomst. 

Een deel van uw inkomensschade heeft u misschien verzekerd onder een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Bij conflicten hierover met de verzekeraar kunt u ons ook inschakelen! Hiermee biedt ArbeidsletselAdvocaten één sterke schouder voor al uw problemen bij letselschade. 

Lees meer over AOV (ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering)

direct GRATIS ADVIES of een second opinion van onze advocaten?
Bel: 0800 - 220 22 00