Letsel en letselschade

     

Dwarslaesie

In onze omgang met slachtoffers die door een ongeval of medische fout een dwarslaesie hebben opgelopen, zien wij met welke ellende u en uw naasten te maken hebben. Een complete of incomplete dwarslaesie die uw lichaam geheel of gedeeltelijk verlamt, brengt eerst die langdurige medische behandeling met zich mee. Daarna volgt een lange revalidatieperiode die ook veel van u vergt. De lichamelijke schade is groot, maar ook geestelijk krijgt u klappen te verwerken en moet u sterk in uw schoenen staan. 

De grootste impact volgt misschien nog wel na deze periode, wanneer u dagelijks en voor altijd te maken kunt krijgen met thuiszorg en verpleging. Er moet voor medische hulpmiddelen worden gezorgd, mogelijk zal uw woning moeten worden aangepast of moet u verhuizen en er moet een oplossing voor uw vervoer worden gevonden. Verder zult u waarschijnlijk uw werk niet meer kunnen uitoefenen. Dit alles leidt tot veel financiële schade die vergoed moet worden, maar ook simpelweg tot veel praktische problemen die opgelost moeten worden. 

Onze advocaten nemen het graag op zich om uw financiële schade te verhalen op de aansprakelijke partij. Daarnaast beschikt ArbeidsletselAdvocaten over een netwerk van velerlei disciplines die u en uw familie kunnen ondersteunen bij het oplossen en reguleren van de vele problemen waar u tegen aanloopt. En onze advocaten beschikken over de kennis om u te helpen in het woud van regelgeving van allerhande overheidsvoorzieningen zoals WMO en AWBZ.

direct GRATIS ADVIES of een second opinion van onze advocaten?
Bel: 0800 - 220 22 00