Bezoekadressen

     

Uw letselschade advocaat in Apeldoorn

ArbeidsletselAdvocaten komt op voor slachtoffers met letselschade door een arbeidsongeval, verkeersongeluk of medische fout. Wij zetten ons maximaal in voor een rechtvaardige schadevergoeding. 
 
Achter ArbeidsletselAdvocaten staat een team van letselschade advocaten met de unieke combinatie van kennis en ervaring op het gebied van letselschade en arbeidsrecht. De behandeling van een letselschadezaak vergt kennis van het rechtssysteem. Als u letsel oploopt of een dierbare verliest door een ongeluk, roept dat bovendien veel emoties op. Daarom is het belangrijk dat u iemand aan uw zijde heeft die u met raad en daad kan bijstaan. 
 
Wij begrijpen dat het belangrijk voor u is wanneer uw advocaat goed bereikbaar is. Voor slachtoffers in Apeldoorn en omgeving hebben wij daarom een bezoekadres in Apeldoorn aan de Het Rietveld 55A. U bent daar van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek of in overleg bij u thuis. 
 
Ook kunt u altijd vrijblijvend bellen met één van onze advocaten voor meer informatie of overleg over uw ongeval en letselschade op 0800 - 220 22 00. En u kunt natuurlijk contact opnemen via ons reactieformulier. Onze advocaten staan graag voor u klaar.

Maak afspraak op dit adres

direct GRATIS ADVIES of een second opinion van onze advocaten?
Bel: 0800 - 220 22 00