Hoe wij u helpen?

     

Het eerste gesprek of second opinion is gratis

Het eerste adviesgesprek of second opinion is kosteloos. Ook wanneer u al wordt bijgestaan door een schaderegelingsbureau of een rechtsbijstandsverzekeraar. In dit eerste gesprek brengen we samen met u in kaart wat er precies is gebeurd, welke informatie we nog nodig hebben, wat de risico's zijn en natuurlijk wat uw kansen zijn. Dit zal onze letselschadeadvocaat samenvatten in een duidelijk plan van aanpak. Wilt u ook gebruik maken van dit gratis adviesgesprek, neem dan contact met ons op. Bel ons via het gratis 0800-nummer of mail ons via de contactknop. Wij nemen altijd op de kortst mogelijke termijn weer contact met u op! U bent van harte welkom op één van onze bezoekadressen. Maar als u wilt, komen we ook graag bij u thuis langs. Wij willen dat u geen enkele drempel voelt om met ons in gesprek te komen.

Hoe zit het verder met de kosten?

Slachtoffers hebben recht op vergoeding van de redelijke kosten van rechtsbijstand door de aansprakelijke partij. Dat staat in het Burgerlijk Wetboek. Dat betekent dat onze kosten meestal volledig op de aansprakelijke partij verhaald kunnen worden. Dus náást uw eigen schade. 

Het is daarom vaak in uw nadeel om een no-cure-no-pay afspraak te maken. Immers, waarom zou u akkoord gaan met een regeling waarbij een advocaat de kosten van rechtsbijstand kan verhalen, en daarnaast een percentage van uw persoonlijke schade opeist?

Door de overheid gefinancierde rechtsbijstand

Als niet duidelijk is of uw tegenpartij geheel of gedeeltelijk aansprakelijk is voor uw schade, krijgt u van ons duidelijk te horen welke kosten gemaakt moeten worden. Ook onderzoeken we of u in aanmerking komt voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. Dit is het geval, wanneer uw inkomen beneden een bepaalde inkomensgrens valt. De overheid betaalt dan de advocaatkosten met uitzondering van een van te voren bepaalde eigen bijdrage. 
Alleen als u een advocaat inschakelt hebt u toegang tot gefinancierde rechtsbijstand. Wanneer u een letselschadebureau of letselschade-regelaar inschakelt hebt u dus géén recht op deze gefinancierde rechtsbijstand. 

Lees meer over hoe nu verder?

direct GRATIS ADVIES of een second opinion van onze advocaten?
Bel: 0800 - 220 22 00